Post Reply 

Thread Rating:
  • 88 Votes - 2.74 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kašpo
13-07-2009, 01:53 PM
Kašpo
Šādu jaukumu man atveda no Norvēģijas (kašpo, helksīni pats ieliku).

Man vēl vajadzētu kaut ko līdzīgu - pelēku vai baltu vairumā - vismaz 12 gab. Kaut ko līdzīgu esmu redzējis depo, bet tur šķiet bija tikai iekaramās versijas. Man vajag tādu kā šis - pie sienas stiprināmu. Varbūt kāds/kāda ir manījuši kādā bodē?
Laikam šis pods ir padārgs, varbūt jāmeklē alternatīvie varianti.
Send this user a private message Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2009, 02:40 PM
RE: Kašpo
Šie nav tik glīti, lai liktu tajā vietā, kur esmu ieplānojis.

Send this user a private message Visit this user's website Find all posts by this user
13-07-2009, 06:34 PM
(13-07-2009 02:40 PM)snorke63 Wrote:  Šie nav tik glīti, lai liktu tajā vietā, kur esmu ieplānojis.

Smuki. Nemaz ar ne tik slikti. Kad noaugs ar ziediem, būs pašā laikā.Cool

:heart:Vienmēr SANITAAngel
Send this user a private message Find all posts by this user
26-07-2009, 06:33 PM
(13-07-2009 06:34 PM)Sany Wrote:  
(13-07-2009 02:40 PM)snorke63 Wrote:  Šie nav tik glīti, lai liktu tajā vietā, kur esmu ieplānojis.

Smuki. Nemaz ar ne tik slikti. Kad noaugs ar ziediem, būs pašā laikā.Cool

Izvēlējos tomēr konservbundžas!
26-07-2009, 08:08 PM
izskatās fantastiski!!!
26-07-2009, 11:40 PM
(26-07-2009 08:08 PM)zeerava Wrote:  izskatās fantastiski!!!

Smile Ideja nav mana. Kaut ko līdzīgu pirms daudziem gadiem redzēju kādā žurnālā. Tur protams nebija konservbundžas, bet līdzīgi kā te, siena noklāta ar daudziem pušķu hlorofītiem. Te ir mana versija
27-07-2009, 10:48 AM
(26-07-2009 11:40 PM)snorke63 Wrote:  Smile Ideja nav mana. Kaut ko līdzīgu pirms daudziem gadiem redzēju kādā žurnālā. Tur protams nebija konservbundžas, bet līdzīgi kā te, siena noklāta ar daudziem pušķu hlorofītiem. Te ir mana versija

nu tam nav nozīmes ir vai nav tava ideja, bet faksts - ka izskatās grandiozi - ir gan!
es ar jau labu laiku štukoju, ka man ir jātaisa kāds stāvs priekš ziediem, citādi visi plaukti un palikņi un grīda jau nu izskatās nedaudz pārbāzta
29-07-2009, 10:09 AM
Man jau ar tā bundžu siena patīk. Oriģināla un neredzēta ideja, pie tam, lieliska iespēja padarīt apkārtni vēl zaļāku un košāku. Es pat spēju iedomāties kā izskatīsies, kad tie hlorofīti būs paaugušies un jau izdzinuši stīgas. SmileSmileSmile

Skats būs dievīgs.Cool

:heart:Vienmēr SANITAAngel
13-08-2009, 05:51 PM
Laimīgie cilvēki, kuriem ir iespējas izvērsties ar augiem pēc sirds patikas. Man jau vairākas reizes piedraudēts, ka izliks ar visiem lakstiem aiz loga.

P.S. Siena izskatās iespaidīga. Smile Man jau nagi niez pie mammas pamēģināt kaut ko līdzīgu realizēt.
24-01-2010, 06:15 PM
Šī konservbundžu ideja ir fantastiska! Es jau arī štukoju kaut ko līdzīgu uzmeistarot.
Post Reply 

[-]
Quick Reply

Image Verification
Image Verification
(case insensitive)
Please enter the text within the image on the left in to the text box below. This process is used to prevent automated posts.

Forum Jump: